pirmdiena, 2015. gada 27. aprīlis

nenokavē, piesakies savai Liinas kleitai!

šķiet, beidzot arī pavasaris ir klāt, ar sauli, vēju matos un brīvību azotē. ja vēl neesi iegādājusies garo lībiešu lina kleitu LIINA, šis ir īstais mirklis. spēks, jutekliska sievišķība un brīvība, tā ir Liina četros dažādos stāstos. tā kā kleitas, kā jau iepriekš solīts, tiks laistas tautās ierobežotā daudzumā, šobrīd ir iespēja pieteikties uz vienu no 100 šīs vasaras Liinām. izvēlies savu, vienu no trim diennakts stāstiem - tumši zilo pusnakts, rudzupuķu zilo dienas vai pelēko ekoloģisko rīta rasas stāstu.



kleita valkājama arī ar blūzi vai bītleni.
izmēri: XS (34.); S/M (36/38) un L (40)
cena kleitai:
tumši zilā - EUR 165
rudzupuķu zilā - EUR 145
pelēkā bez izšuvuma - EUR 120
lai pieteiktos savai kleitai, sūti ziņu ar izmēru un krāsu uz dillubode@gmail.com. pēc epasta nosūtīšanas diennakts laikā saņemsi elektronisku apstiprinājumu, informāciju par saņemšanas termiņu un datus pārskaitījumam, tālāk, lai apstiprinātu pieteikumu, tev ir jāveic avansa maksājums 50% apmērā no kopējās pirkuma summas uz apstiprinājumā norādīto bankas kontu.
ja doma ir saņemt kleitu līdz vasaras saulgriežiem, iesakām pieteikties jau šobrīd, ņemot vērā pieprasījumu, Gadatirgu un mūsu nelielos ražošanas apjomus (tā kā kleita ir roku darbs, tās tapšana ir ilgāks process, tādēļ nez vai būtu reāli kleitu gaidīt jau nedēļas laikā no pasūtījuma mirkļa).
kleitas ierobežotā skaitā būs nopērkamas arī Brīvdabas muzeja Gadatirgū šā gada 6. un 7. jūnijā.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru